salamisol@gmail.com

Οι αμαρτωλοί της Salsa …επιστρέφουν στον «Talk of the town» χώρο της Αθήνας!

Salsa Sinners

SALSA THE MUSICAL 2

Έναρξη: Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Enzzo de Cuba

34f2e5cc-b615-469d-b810-e964f6f5867f

Η κορυφαία ομάδα χορού Salsa στην Ελλάδα, οι Salsa Sinners επιστρέφουν στον κορυφαίο χώρο ψυχαγωγίας στα Δυτικά προάστεια της Αθήνας, το φαντασμαγορικό Enzzo De Cuba.

Πριν από 5 χρόνια περίπου, οι Salsa Sinners ανέβηκαν στη σκηνή του Enzzo de Cuba και παρουσίασαν ένα ιδιαίτερο project το οποίο είχε σαν στόχο να ταξιδέψει το κοινό –μέσω της μουσικής και του ρυθμού- σε κοσμοπολίτικους και εξωτικούς προορισμούς. Ένα διαχρονικό μουσικοχορευτικό ταξίδι με οδηγό τη salsa και προορισμό την Κούβα, την Νέα Υόρκη, το Λος Αντζελες και την Αθήνα! Το εκρηκτικό event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι Salsa Sinners ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κόσμο και τη συνέχεια του μουσικού οδοιπορικού, σε χρονική στιγμή που θα το επέτρεπε.

Η στιγμή αυτή έφθασε! Οι Salsa Sinners προετοιμάζονται. Τα σκηνικά στο Enzzo de Cuba κατασκευάζονται. Όλα μοιάζουν έτοιμα και η μουσικοχορευτική κολλεκτίβα έχει μια ακατανίκητη διάθεση να αφηγηθεί, με τη γλώσσα του σώματος και με τη συνοδεία του λάτιν ρυθμού, τη συνέχεια σε μια «ιστορία καρδιάς».  

Από το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ και κάθε Σάββατο στις 9.30μ.μ.,  για τις ημερομηνίες 2, 9 & 16 Ιουλίου και από το Σάββατο 27 Αυγούστου και κάθε Σάββατο στις 9.30μ.μ., για τις ημερομηνίες  3, 10 & 17 Σεπτεμβρίου, οι Salsa Sinners θα βρίσκονται στο Enzzo de Cuba  παρουσιάζοντας το «Salsa The Musical 2». Ένα πρωτότυπο και διαφορετικό για τα δεδομένα της Ελλάδας, διαδραστικό musical, με το μοναδικό Pedro Santana να μαγεύει με τη φωνή του, και 16 χορευτές των Salsa Sinners να παρουσιάζουν τη salsa, όπως τη ζουν και τη νοιώθουν, σε όλο της το μεγαλείο.

Από το Σάββατο 2 Ιουλίου, οι Salsa Sinners σας περιμένουν στο Enzzo de Cuba για μια μουσικοχορευτική «εξερεύνηση» στα «μονοπάτια» της Salsa. Μια διαφορετική απόδραση από την καθημερινότητα με οδηγό τη λάτιν μουσική, το ρυθμό και την καρδιά!!

SALSA SINNERS- The Team!

Είναι δύσκολο να προσδιορίσει κάποιος το target group των SALSA SINNERS. Είναι εύκολο να πει όμως,  ποιοι τους ακολουθούν… ΟΛΟΙ!

Όπως και οι ίδιοι πιστεύουν «Γιατί αυτή είναι η αποστολή μας στη σκηνή…Να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο.

Όλοι…Δικηγόροι,φοιτητές, ηθοποιοί, γιατροί, καθηγητές, επιχειρηματίες, υπάλληλοι. Χορευτές Όλοι!

Δεν έχει σημασία ποιός, πού, με ποιόν και γιατί….σημασία έχουν οι ΣΤΙΓΜΕΣ που βιώνεις. Μικρές ή μεγάλες, πολλές ή λίγες.. Από σένα εξαρτάται.. πόσο θ” αφεθείς.»

H χορευτική κολεκτίβα που  έχει ταξιδέψει σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία,   έχει ήδη στο ενεργητικό της αναρίθμητους τίτλους, σημαντικές διακρίσεις και πολλά βραβεία ενώ οι τηλεοπτικές τους εμφανίσεις έχουν ξεχωρίσει και έχουν κατακτήσει την αγάπη του κόσμου.  

Ποιο είναι όμως το διαφορετικό στοιχείο που τους ξεχωρίζει από άλλες ομάδες χορού?

Ότι είναι μια επαγγελματική ομάδα-  μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα- που επικεντρώνεται στον τρόπο έκφρασης του κάθε ανθρώπου μέσω της salsa μιας παγκόσμιας πλέον γλώσσας με τόσες «διαλέκτους», όσοι είναι και αυτοί που τη χορεύουν.

Με λίγα λόγια, οι Salsa Sinners είναι η χορευτική ομάδα που έβγαλε τη Salsa από τις σχολές χορού και την έκανε τρόπο ζωής!  Μια ψυχική εκτόνωση και ευεξία κόντρα στη  σκληρή και αγχωτική καθημερινότητα του κόσμου.

ENZZO DE CUBA

 

To Enzzo de Cuba κατασκευάστηκε το 2000. Ένα μέρος που ακόμα και σήμερα αφήνει «με το στόμα ανοικτό» τους επισκέπτες του με το Χολυγουντιανό σκηνικό του, ακριβές αντίγραφο των κυριότερων κτιρίων της Κούβας.

Το Enzzo De Cuba αποτελεί ένα χώρο-ιδεολογία.Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η Havana Vieja, το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Κούβας, μιας χώρας με ιδιαίτερους ανθρώπους και ξεχωριστή κουλτούρα.Οι φοίνικες που υψώνονται στο κέντρο της λιθόστρωτης πλατείας, η μητρόπολη του mojito, το La Bodeguida del Medio και το εργοστάσιο πούρων Partagas είναι μερικά από τα σκηνικά του Enzzo de Cuba που θα ξυπνήσουν γλυκές αναμνήσεις σε όσους έχουν ταξιδέψει στην Κούβα αλλά και έναν απροσδόκητο πόθο σε όσους δεν έχουν πάει να την γνωρίσουν.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, έγινε κυριολεκτικά το Talk of the town όχι μόνο της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Αθήνας. Πλήθος κόσμου το επισκέπτονται όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, για να θαυμάσουν το απίστευτό σκηνικό που δημιουργήθηκε όπως ακριβώς τα σκηνικά του Hollywood για τις ταινίες!

Οι Salsa Sinners στο Enzzo de Cuba//SALSA THE MUSICAL 2

Έναρξη: Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 και κάθε Σάββατο στις 00.30

Ημερομηνίες:  2/9/16/7 & 27-8,3/10/17/9

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 72- Περιστέρι//Τηλ.: 210-57 82 610

Τιμή εισόδου (με πρώτο ποτό):10€

 

About the Author

Related Posts

Leave a Reply

*